Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amantes al futbol Real_Cartagena
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Inworp. Muñoz met de inworp. Daar is Buriticá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriticá geeft de bal voor. Llanos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roa is nu in balbezit. Roa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Real_Cartagena 1:0

27e minuut.
Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis onderschept slim de pass. Galvis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sequeda de bal. Sequeda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 65%, Real_Cartagena 35%.
Amantes al futbol - Real_Cartagena 1:0

47e minuut.
Triana probeert naar een medespeler te passen. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal zonder na te denken. Llanos is nu in balbezit. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rico met een snelle inworp. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amantes al futbol - Real_Cartagena 1:1

64e minuut.
Hermosa passt de bal met de wreef. Llanos rent richting de bal. Mutis met een sublieme pass. Roa is nu in balbezit. Roa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Taborda rent richting de bal. Taborda geeft een lange en hoge pass. Robayo is nu in balbezit. Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amantes al futbol - Real_Cartagena 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amantes al futbol 50%, Real_Cartagena 50%.
Amantes al futbol - Real_Cartagena 1:2