Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulia F.c BucaraManchester
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36.1
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo geeft de bal voor. Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu onderschept slim de pass. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Loaiza bokst de bal weg.

12e minuut.
Ortegón geeft een hoge lob. Inworp. Fizedean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:1

14e minuut.
Ortegón trapt de bal weg van het doel. Méndez kopt de bal weg. Klungelig pakt Calvo de bal. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Bica bokst de bal weg.

16e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stuttler de bal. Stuttler met een sublieme pass. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:2

19e minuut.
Soler met de inworp. Rusu rent richting de bal. Met opzet legt Durden zijn tegenspeler op de grond. Durden krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Rusu is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:3

28e minuut.
Navajas heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:4

32e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:5

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuttler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ... Loaiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:6

40e minuut.
Useche heeft problemen om de bal te vangen. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulia F.c 78%, BucaraManchester 22%.
Zulia F.c - BucaraManchester 0:6

49e minuut.
Rusu passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:7

60e minuut.
Méndez probeert de bal met de borst te controleren. Rivas met een sublieme pass. Klungelig pakt Laguna de bal. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Loaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu onderschept slim de pass. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:8

68e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal in één keer door. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:9

74e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Rusu passt de bal met de wreef. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Loaiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - BucaraManchester 0:10

80e minuut.
Inworp. Soler met een snelle inworp. Laguna speelt de bal door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel. Bica bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulia F.c 68%, BucaraManchester 32%.
Zulia F.c - BucaraManchester 0:10