Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburón FC club deportivo felinos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Montañez rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez passt de bal met de wreef. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jerez heeft problemen om de bal te vangen. Balanta is nu in balbezit. Balanta speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburón FC - club deportivo felinos 1:0

24e minuut.
Mantilla geeft een lange en hoge pass. Gil kopt de bal weg. Balanta heeft problemen om de bal te vangen. Zea is nu in balbezit. Zea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rentería kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerez de bal. Zea rent richting de bal. Zea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Moncada passt de bal in één keer door. Montañez heeft problemen om de bal te vangen. Balanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea rent richting de bal. Zea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburón FC 49%, club deportivo felinos 51%.
Tiburón FC - club deportivo felinos 1:0

49e minuut.
Moncada kopt de bal weg. Jerez is nu in balbezit. Jerez met een sublieme pass. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Agudelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Campos rent richting de bal. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada begaat een overtreding. Moncada krijgt een gele kaart. Rentería is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rentería neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburón FC - club deportivo felinos 1:1

69e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo geeft een lange en hoge pass. Mosquera kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburón FC - club deportivo felinos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburón FC 55%, club deportivo felinos 45%.
Tiburón FC - club deportivo felinos 2:1