Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BucaraManchester Amantes al futbol
normy Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 20.8
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Stuttler passt de bal in één keer door. Rivas speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Marulanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samudio speelt de bal door. Rivas kopt de bal weg. Rusu is nu in balbezit. Rusu schiet op doel. Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 1:0

8e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stuttler geeft een hoge lob. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda is nu in balbezit. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Samudio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 2:0

10e minuut.
Llanos speelt de bal door. Santoyo rent richting de bal. Santoyo passt de bal met de wreef. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Stuttler de bal. Stuttler geeft een lange en hoge pass. Daar is Marulanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marulanda rent richting de bal. Marulanda geeft de bal voor. Stuttler kopt de bal weg. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 4:0

25e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Samudio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 5:0

27e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fizedean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusu heeft problemen om de bal te vangen. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vitray passt de bal in één keer door. Rusu rent richting de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 6:0

30e minuut.
Rusu passt de bal in één keer door. Fizedean is nu in balbezit. Triana begaat een overtreding. Triana krijgt een gele kaart. Fizedean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fizedean kan niet meer verder spelen. Ravazzini komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rusu passt de bal zonder na te denken. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Stuttler speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Samudio bokst de bal weg.

32e minuut.
Buriticá onderschept slim de pass. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler passt de bal in één keer door. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ... Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rusu kopt de bal weg. Klungelig pakt Santoyo de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal zonder na te denken. Stuttler geeft een lange en hoge pass. Samudio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Robayo onderschept slim de pass. Robayo geeft een hoge lob. Santoyo heeft problemen om de bal te vangen. Stuttler onderschept slim de pass. Stuttler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Morantes is nu in balbezit. Stuttler rent richting de bal. Stuttler speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 26%, Amantes al futbol 74%.
BucaraManchester - Amantes al futbol 6:0

47e minuut.
Giaimi speelt de bal door. Klungelig pakt Ravazzini de bal. Ravazzini passt de bal zonder na te denken. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Samudio bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vitray met een sublieme pass. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá passt de bal met de wreef. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa haalt uit met een fantastische trap. Bica bokst de bal weg.

64e minuut.
Pineda schiet op doel. Doeltrap. Samudio trapt de bal weg. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buriticá heeft problemen om de bal te vangen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 7:0

75e minuut.
Stuttler speelt de bal door. Samudio speelt de bal door. Vitray kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marulanda de bal onder controle te krijgen. Samudio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 8:0

80e minuut.
Buriticá met een sublieme pass. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravazzini krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Stuttler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robayo rent richting de bal. Rusu onderschept slim de pass. Rusu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - Amantes al futbol 9:0

89e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Robayo heeft problemen om de bal te vangen. Pineda is nu in balbezit. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 34%, Amantes al futbol 66%.
BucaraManchester - Amantes al futbol 9:0