Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Deibys FPC Tiburón FC
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Galarcio passt de bal in één keer door. Arrieta is nu in balbezit. Piñeros begaat een overtreding. Piñeros krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Piñeros met een sublieme pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Tiburón FC 0:1

19e minuut.
Piñeros geeft een hoge lob. Inworp. Arrieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Barrios probeert de bal met de borst te controleren. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios begaat een overtreding. Barrios krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Galarcio rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Deibys FPC - Tiburón FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 58%, Tiburón FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Deibys FPC - Tiburón FC 1:1

47e minuut.
Numpaque geeft de bal voor. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Numpaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Tiburón FC 2:1

80e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Moncada rent richting de bal. Araque probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Fontecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - Tiburón FC 3:1

83e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. Araque schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Araque krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jerez kopt de bal weg. Piñeros met een sublieme pass. Delgado speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 51%, Tiburón FC 49%.
San Deibys FPC - Tiburón FC 3:1