Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dulwich Hamlet FC R. DE MADRID
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft de bal voor. Klungelig pakt Páez de bal. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pupo geeft een lange en hoge pass. Gil probeert de bal aan de voet te houden. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañón onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - R. DE MADRID 1:0

39e minuut.
Matallana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón passt de bal met de wreef. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Oliveros geeft de bal voor. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - R. DE MADRID 2:0

44e minuut.
Tascón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matallana met de inworp. Oliveros rent richting de bal. Oliveros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 42%, R. DE MADRID 58%.
Dulwich Hamlet FC - R. DE MADRID 2:0

53e minuut.
Bayona geeft een lange en hoge pass. Gil kopt de bal weg. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzola is nu in balbezit. Anzola met een sublieme pass. Matallana bereikt de bal nog maar net als eerste. Matallana geeft de bal voor. Vizcaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matallana neemt de hoekschop. Vizcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pachón verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón geeft de bal voor. Bayona rent richting de bal. Bayona geeft een hoge lob. Daar is Cañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - R. DE MADRID 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 54%, R. DE MADRID 46%.
Dulwich Hamlet FC - R. DE MADRID 2:1