Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucursal M tiburones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. Durango kopt de bal weg. Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Murcia kopt de bal weg. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Álvarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucursal 51%, M tiburones 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sucursal - M tiburones 0:0

54e minuut.
Morantes geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez met een sublieme pass. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gacha de bal. Gacha geeft een hoge lob. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucursal - M tiburones 1:0

73e minuut.
Solano geeft een hoge lob. Asprilla heeft problemen om de bal te vangen. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Lozada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucursal - M tiburones 1:1

79e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Jaramillo begaat een overtreding. Álvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morantes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Robles de bal. Robles kopt de bal weg. Lozada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espitia is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Robles neemt de hoekschop. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap. Durango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucursal - M tiburones 1:2

81e minuut.
Cardona Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona Arias passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucursal - M tiburones 2:2

85e minuut.
Durango geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solano met de inworp. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Lozada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucursal 53%, M tiburones 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sucursal - M tiburones 2:2