Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Deibys FPC BucaraManchester
433 Tactiek normy
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 34.2
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Furman rent richting de bal. Furman geeft de bal voor. Klungelig pakt Artunduaga de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stuttler zal de hoekschop nemen. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:1

7e minuut.
Hoyos kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas speelt de bal door. Klungelig pakt Ravazzini de bal. Ravazzini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Vitray kopt de bal weg. Daar is Piñeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bollermann is nu in balbezit. Bollermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rusu rent richting de bal. Rusu passt de bal zonder na te denken. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ravazzini probeert de bal met de borst te controleren. Rodas rent richting de bal. Ravazzini onderschept slim de pass. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stuttler met een sublieme pass. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:2

20e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Giaimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaimi geeft een hoge lob. Rusu is nu in balbezit. Rusu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:3

25e minuut.
Artunduaga geeft een hoge lob. Romero rent richting de bal. Artunduaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Artunduaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Artunduaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero met een snel genomen vrije trap. Stuttler met een sublieme pass. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:4

33e minuut.
Johnson trapt de bal weg. Vitray kopt de bal weg. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini schiet op doel. Rey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bollermann neemt de hoekschop. Stuttler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ravazzini is nu in balbezit. Ravazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:5

37e minuut.
Rodas rent richting de bal. Bollermann onderschept slim de pass. Bollermann passt de bal zonder na te denken. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Johnson trapt de bal weg van het doel. Bollermann kopt de bal weg. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:6

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Rey de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bollermann zal de hoekschop nemen. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 80%, BucaraManchester 20%.
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:6

57e minuut.
Hernández rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob. Ravazzini rent richting de bal. Ravazzini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Rusu heeft problemen om de bal te vangen. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Numpaque de bal. Rusu is nu in balbezit. Rusu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pinilla speelt de bal door. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu schiet op doel. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:7

85e minuut.
Doeltrap. Johnson trapt de bal weg. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu probeert naar een medespeler te passen. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Stuttler is nu in balbezit. Stuttler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Deibys FPC 72%, BucaraManchester 28%.
San Deibys FPC - BucaraManchester 0:7