Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulia F.c Dulwich Hamlet FC
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden passt de bal met de wreef. Cañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo onderschept slim de pass. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Rolón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oliveros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rentería komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cañón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvo neemt de hoekschop. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - Dulwich Hamlet FC 1:0

32e minuut.
Anzola rent richting de bal. Anzola geeft een lange en hoge pass. Sanabria rent richting de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zulia F.c - Dulwich Hamlet FC 1:1

39e minuut.
Calvo met de inworp. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... Rolón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulia F.c 42%, Dulwich Hamlet FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulia F.c - Dulwich Hamlet FC 1:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rolón met een harde bal richting middenveld. Méndez kopt de bal weg. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Calvo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páez. Calvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulia F.c - Dulwich Hamlet FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulia F.c 61%, Dulwich Hamlet FC 39%.
Zulia F.c - Dulwich Hamlet FC 2:1