Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. DE MADRID Tiburón FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florián. Florián krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Urbano rent richting de bal. Holguín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holguín krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano geeft een lange en hoge pass. Perdomo probeert de bal met de borst te controleren. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. DE MADRID - Tiburón FC 0:1

23e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez speelt de bal door. Junco rent richting de bal. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Junco rent richting de bal. Junco geeft een hoge lob. Inworp. Mantilla met een snelle inworp. Urbano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Benítez is nu in balbezit. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jerez geeft een hoge lob. Cano is nu in balbezit. Met opzet legt Benítez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Benítez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benítez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Mantilla geeft een lange en hoge pass. Urbano rent richting de bal. Holguín begaat een overtreding. Holguín krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. DE MADRID 53%, Tiburón FC 47%.
R. DE MADRID - Tiburón FC 0:1

49e minuut.
Jerez rent richting de bal. Jerez passt de bal in één keer door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mantilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantilla krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Valencia met een snelle inworp. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap. Bayona kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Junco geeft een hoge lob. Galarcio rent richting de bal. Galarcio probeert naar een medespeler te passen. Arrieta rent richting de bal. Arrieta geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fontecha trapt de bal weg van het doel. Moncada kopt de bal weg. Jaimes rent richting de bal. Jaimes draait met de bal, schiet en ... Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. DE MADRID - Tiburón FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. DE MADRID 54%, Tiburón FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. DE MADRID - Tiburón FC 1:1