Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS FC Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F
Normal Tactiek 3-4-3
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 54.4
poor Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Burel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burel geeft een hoge lob. Daar is Hobai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Sandoval bokst de bal weg.

7e minuut.
Inworp. Vipul met de inworp. Burzyk speelt de bal door. Botea rent richting de bal. Botea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Burzyk passt de bal in één keer door. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel met een sublieme pass. Vispo is nu in balbezit. Vispo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Botea onderschept slim de pass. Botea schiet op doel. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vispo draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:1

18e minuut.
Garavito geeft een lange en hoge pass. Vispo kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vipul geeft een hoge lob. Cruz kopt de bal weg. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sandoval bokst de bal weg.

21e minuut.
Hobai geeft een lange en hoge pass. Hortúa controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziambel. Dziambel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vipul verovert de bal door een tackle van achteren. Vipul geeft een hoge lob. Vispo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hobai trapt de bal weg van het doel. Dziambel kopt de bal weg. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Vipul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burzyk probeert naar een medespeler te passen. Botea rent richting de bal. Botea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler geeft de bal voor. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Sandoval bokst de bal weg.

31e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Burzyk onderschept slim de pass. Burzyk passt de bal in één keer door. Vipul is nu in balbezit. Vipul geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hobai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vipul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botea rent richting de bal. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:2

35e minuut.
Walteros geeft een lange en hoge pass. Vipul kan de bal niet met de borst controleren. Vipul met een sublieme pass. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vipul met de inworp. Burzyk probeert naar een medespeler te passen. Botea rent richting de bal. Botea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dziambel met een snelle inworp. Vispo is nu in balbezit. Vispo passt de bal zonder na te denken. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Botea met een sublieme pass. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vipul geeft een lange en hoge pass. Vispo kopt de bal weg. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea rent richting de bal. Botea schiet op doel. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo haalt uit met een fantastische trap. Sandoval bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:4

44e minuut.
Walteros rent richting de bal. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal passt de bal met de wreef. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS FC 84%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 16%.
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:4

49e minuut.
Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Botea rent richting de bal. Vispo rent richting de bal. Vispo schiet op doel. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:5

51e minuut.
Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea speelt de bal door. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo schiet op doel. Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:6

53e minuut.
Gurruchaga rent richting de bal. Gurruchaga geeft een hoge lob. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo verovert de bal door een tackle van achteren. Vispo draait met de bal, schiet en ... Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Dziambel met een snelle inworp. Hlúšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlúšek passt de bal zonder na te denken. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:7

59e minuut.
Burzyk is nu in balbezit. Burzyk probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Vispo rent richting de bal. Vispo schiet op doel. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:8

63e minuut.
Soler rent richting de bal. Botea onderschept slim de pass. Botea met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dziambel kopt de bal weg. Vispo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernández is nu in balbezit. Vispo is nu in balbezit. Vispo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Burzyk onderschept slim de pass. Vipul is nu in balbezit. Soler maakt een afschuwelijke overtreding. Soler krijgt een gele kaart. Vipul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vipul met een snel genomen vrije trap. Mijal kopt de bal weg. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:9

79e minuut.
Balicki geeft de bal voor. Mijal kopt de bal weg. Vispo is nu in balbezit. Vispo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Botea rent richting de bal. Botea passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziambel met de inworp. Vispo rent richting de bal. Vispo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS FC 82%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 18%.
ALL BLACKS FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:10