Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.05
  • Stadion: dimarca Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1590
dimarca Presos FC
352 Tactiek Manyoma
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras met de inworp. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakussyan met een snelle inworp. Füsi is nu in balbezit. Füsi geeft de bal voor. Daar is Yong-Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Ursu rent richting de bal. Ursu haalt uit met een fantastische trap. Yong-Ki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benalcázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Füsi met een snelle inworp. Cabezas met een sublieme pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu schiet op doel. Benalcázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:1

23e minuut.
Pimiento geeft de bal voor. Albarracín rent richting de bal. Albarracín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabanzo de bal. Cabanzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Füsi passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palma de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mancilla de bal. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi speelt de bal door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 44%, Presos FC 56%.
dimarca - Presos FC 0:2

48e minuut.
Mancilla is nu in balbezit. Kakussyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Ursu is nu in balbezit. Ursu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:3

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihuţ komt het veld opgelopen. Giuliato komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:4

58e minuut.
Tzanidakis komt het veld opgelopen. Sheshchenko komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mancilla rent richting de bal. Burszta onderschept slim de pass. Burszta met een sublieme pass. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kakussyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pardo de bal. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:5

70e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Inworp. Tzanidakis met de inworp. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tejero is nu in balbezit. Burszta onderschept slim de pass. Burszta geeft de bal voor. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliato probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Benalcázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Yong-Ki neemt vlug de vrije trap. Burszta rent richting de bal. Burszta passt de bal in één keer door. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tzanidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidakis passt de bal zonder na te denken. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ draait met de bal, schiet en ... Benalcázar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - Presos FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 56%, Presos FC 44%.
dimarca - Presos FC 0:6