Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lebrija Chipucos
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Cajamarca de bal. Ortegón rent richting de bal. Ortegón passt de bal zonder na te denken. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lebrija - Chipucos 0:1

7e minuut.
Góngora geeft een lange en hoge pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal in één keer door. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Cuéllar begaat een overtreding. Valderrama raakt geblesseerd tijdens het duel. Colorado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tenorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Lebrija - Chipucos 1:1

21e minuut.
Valderrama met een snelle inworp. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda met een sublieme pass. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Losada passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Losada begaat een overtreding. Losada krijgt een gele kaart. Gil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Toche bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lebrija - Chipucos 2:1

23e minuut.
Flórez heeft problemen om de bal te vangen. Flórez geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón rent richting de bal. Ortegón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Lebrija - Chipucos 2:2

25e minuut.
Daza rent richting de bal. Daza passt de bal in één keer door. Monsalve rent richting de bal. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lebrija - Chipucos 2:3

33e minuut.
Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras rent richting de bal. Flórez onderschept slim de pass. Flórez passt de bal met de wreef. Monsalve rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lebrija 48%, Chipucos 52%.
Atletico Lebrija - Chipucos 2:3

48e minuut.
Toche met een harde bal richting middenveld. Valderrama kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is de la Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos is nu in balbezit. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lebrija 44%, Chipucos 56%.
Atletico Lebrija - Chipucos 2:3