Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScBayern DexaBantag7
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Botero Zea rent richting de bal. Quintero onderschept slim de pass. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Cabra rent richting de bal. Cabra schiet op doel. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Tabares geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallegos de bal. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ScBayern - DexaBantag7 0:1

8e minuut.
Camus rent richting de bal. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada speelt de bal door. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ScBayern - DexaBantag7 0:2

24e minuut.
Feliciano geeft een hoge lob. Báez probeert de bal aan de voet te houden. Vélez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo schiet op doel. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Báez geeft een hoge lob. Camus is nu in balbezit. Tabares onderschept slim de pass. Tabares geeft een hoge lob. Cabra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScBayern 63%, DexaBantag7 37%.
ScBayern - DexaBantag7 0:2

47e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Barrios geeft de bal voor. Daar is Báez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabares met de inworp. Losada rent richting de bal. Visbal verovert de bal door een tackle van achteren. Visbal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gallegos kan de bal niet met de borst controleren. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lucumí de bal. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Losada speelt de bal door. Cabra is nu in balbezit. Quiroga is nu in balbezit. Visbal verovert de bal door een tackle van achteren. Visbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cabra kopt de bal weg. Daar is Botero Zea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ScBayern - DexaBantag7 0:3

74e minuut.
Visbal haalt uit met een fantastische trap. Tabares kopt de bal weg. Losada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabra rent richting de bal. Cabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScBayern 62%, DexaBantag7 38%.
ScBayern - DexaBantag7 0:3