Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Face Team MILLONARIOS F. C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Asprilla rent richting de bal. Asprilla passt de bal met de wreef. Jurado rent richting de bal. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mayorga onderschept slim de pass. Mayorga geeft een lange en hoge pass. Munar kan de bal niet met de borst controleren. Corrales is nu in balbezit. Corrales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Daar is Matallana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matallana met een sublieme pass. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés geeft de bal voor. Barco Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Asprilla speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Amara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amara krijgt een gele kaart. Jurado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jurado kan niet meer verder spelen. Cadavid komt het veld opgelopen. Asprilla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Asprilla rent richting de bal. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid haalt uit met een fantastische trap. Barco Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Face Team - MILLONARIOS F. C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Face Team 66%, MILLONARIOS F. C 34%.
New Face Team - MILLONARIOS F. C 0:1

52e minuut.
Matallana rent richting de bal. Amara rent richting de bal. Matallana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amara kan niet meer verder spelen. Tejada komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Matallana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piragua rent richting de bal. Matallana begaat een overtreding. Matallana krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cadavid onderschept slim de pass. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cadavid moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cadavid schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Yate onderschept slim de pass. Yate geeft een hoge lob. Lleras rent richting de bal. Lleras geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco Vargas geeft de bal voor. Yate rent richting de bal. Chaparro onderschept slim de pass. Chaparro geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lleras met een snelle inworp. Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
New Face Team - MILLONARIOS F. C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Face Team 49%, MILLONARIOS F. C 51%.
New Face Team - MILLONARIOS F. C 0:2