Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Presos FC Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F
Manyoma Tactiek 3-4-3
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Vipul verovert de bal door een tackle van achteren. Vipul passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botea is nu in balbezit. Botea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:1

11e minuut.
Ibrahimovic passt de bal met de wreef. Mihuţ rent richting de bal. Hlúšek begaat een overtreding. Hlúšek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Burel kopt de bal weg. Sereinig rent richting de bal. Sereinig geeft een hoge lob. Ursu is nu in balbezit. Ursu schiet op doel. Moseberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Vispo rent richting de bal. Kotwicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kotwicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Burzyk geeft een hoge lob. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Botea kan niet meer verder spelen. Pulikowski komt het veld opgelopen. Mijal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Ibrahimovic de bal. Ibrahimovic passt de bal in één keer door. Sereinig is nu in balbezit. Sereinig geeft de bal voor. Mihuţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlúšek is nu in balbezit. Hlúšek passt de bal zonder na te denken. Daar is Vispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vispo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 53%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 47%.
Presos FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:1

51e minuut.
Ohran passt de bal zonder na te denken. Astola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipul begaat een overtreding. Vipul krijgt een gele kaart. Astola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Astola kan niet meer verder spelen. Giuliato komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Burzyk geeft een lange en hoge pass. Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. Vispo is nu in balbezit. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Działo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:2

56e minuut.
Vispo geeft een hoge lob. Daar is Ohran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vispo is nu in balbezit. Vispo draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Vipul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Vispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vispo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vispo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Działo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:3

71e minuut.
Inworp. Dziambel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlúšek probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ohran verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal onderschept slim de pass. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ohran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohran passt de bal in één keer door. Burzyk geeft de bal voor. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yaseen kopt de bal weg. Sereinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereinig geeft een lange en hoge pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap. Moseberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 67%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 33%.
Presos FC - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:3