Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.05
  • Stadion: dimarca Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1659
dimarca ALL BLACKS FC
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 28.6
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal in één keer door. Hager rent richting de bal. Hager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 0:1

16e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Walteros de bal onder controle te krijgen. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cubillos speelt de bal door. Hager heeft problemen om de bal te vangen. Camus rent richting de bal. Hager onderschept slim de pass. Hager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Yong-Ki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hortúa met een snelle inworp. Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villarraga met een sublieme pass. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga is nu in balbezit. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager schiet op doel. Benalcázar bokst de bal weg.

27e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Hager verovert de bal door een tackle van achteren. Hager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garavito speelt de bal door. Hager is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager onderschept slim de pass. Hager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 54%, ALL BLACKS FC 46%.
dimarca - ALL BLACKS FC 0:1

48e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Hortúa probeert naar een medespeler te passen. Hager is nu in balbezit. Hager draait met de bal, schiet en ... Benalcázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Walteros passt de bal zonder na te denken. Hortúa is nu in balbezit. Hortúa probeert naar een medespeler te passen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 0:2

62e minuut.
Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki geeft de bal voor. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejero. Tejero krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hortúa verovert de bal door een tackle van achteren. Hortúa met een sublieme pass. Hager rent richting de bal. Hager draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Soler controleert de bal met de borst. Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villarraga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Garavito is nu in balbezit. Mancilla is nu in balbezit. Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Hager is nu in balbezit. Hager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pimiento kopt de bal weg. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo is nu in balbezit. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dimarca - ALL BLACKS FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimarca 53%, ALL BLACKS FC 47%.
dimarca - ALL BLACKS FC 1:2