Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza V&Q f.c. Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F
Normal Tactiek 3-4-3
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten adequate
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Burzyk geeft de bal voor. Dziambel kopt de bal weg. Posso rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Burzyk onderschept slim de pass. Burzyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernández de bal. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prieto speelt de bal door. Vipul is nu in balbezit. Vipul geeft een hoge lob. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:1

6e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft een hoge lob. Mijal kopt de bal weg. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Pulikowski is nu in balbezit. Hernández legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulikowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pulikowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vipul met een sublieme pass. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hernández de bal onder controle te krijgen. Macavei is nu in balbezit. Macavei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Macavei schiet op doel. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziambel zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dziambel speelt de bal door. Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Macavei draait met de bal, schiet en ... Fabra probeert de bal aan de voet te houden. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Posso met een sublieme pass. Vipul rent richting de bal. Vipul passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gurruchaga onderschept slim de pass. Gurruchaga geeft de bal voor. Fabra is nu in balbezit. Macavei onderschept slim de pass. Macavei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Burzyk geeft een lange en hoge pass. Mijal kan de bal niet met de borst controleren. Mijal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macavei de bal. Macavei draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tamara is nu in balbezit. Tamara geeft de bal voor. Inworp. Vipul met een snelle inworp. Burzyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel geeft de bal voor. Macavei met een sublieme pass. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski schiet op doel. Prieto bokst de bal weg.

40e minuut.
Pulikowski probeert naar een medespeler te passen. Macavei is nu in balbezit. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Fabra probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal speelt de bal door. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei haalt uit met een fantastische trap. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza V&Q f.c. 78%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 22%.
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:2

46e minuut.
Balicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mijal kopt de bal weg. Klungelig pakt Macavei de bal. Macavei draait met de bal, schiet en ... Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:3

51e minuut.
Dziambel heeft problemen om de bal te vangen. Posso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal begaat een overtreding. Mijal krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fabra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:4

64e minuut.
Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipul onderschept slim de pass. Vipul geeft een hoge lob. Macavei rent richting de bal. Macavei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:5

67e minuut.
Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macavei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulikowski rent richting de bal. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dziambel rent richting de bal. Dziambel passt de bal met de wreef. Vipul speelt de bal door. Pulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Macavei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:6

74e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:7

75e minuut.
Tamara is nu in balbezit. Tamara passt de bal zonder na te denken. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski schiet op doel. Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:8

76e minuut.
Posso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejarano is nu in balbezit. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Macavei rent richting de bal. Macavei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prieto met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziambel met een snelle inworp. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vipul rent richting de bal. Vipul speelt de bal door. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Burzyk geeft een hoge lob. Morelos kopt de bal weg. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:9

89e minuut.
Posso passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziambel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burzyk is nu in balbezit. Burzyk met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza V&Q f.c. 81%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 19%.
Alianza V&Q f.c. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie F 0:9