Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casanareños fc ALL BLACKS FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.1
average Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tapias niet meer kan verder spelen. Jaimes komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Walteros met een sublieme pass. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga met een sublieme pass. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Urrutia geeft een hoge lob. Ortega kopt de bal weg. Garavito is nu in balbezit. Useche onderschept slim de pass. Useche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal in één keer door. Hager rent richting de bal. Hager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casanareños fc - ALL BLACKS FC 0:1

41e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een hoge lob. Inworp. Hortúa met een snelle inworp. Villarraga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Urrutia passt de bal met de wreef. Rosero heeft problemen om de bal te vangen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een hoge lob. Hortúa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Jaimes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hortúa neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Benavides de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
casanareños fc - ALL BLACKS FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casanareños fc 51%, ALL BLACKS FC 49%.
casanareños fc - ALL BLACKS FC 0:2

50e minuut.
Inworp. Hortúa met een snelle inworp. Walteros speelt de bal door. Hager rent richting de bal. Hager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Walteros geeft de bal voor. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga met een sublieme pass. Klungelig pakt Hager de bal. Hager draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Pupo kopt de bal weg. Useche rent richting de bal. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo is nu in balbezit. Pupo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hortúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortúa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osorio de bal. Hager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casanareños fc - ALL BLACKS FC 0:3

63e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Villarraga speelt de bal door. Hager rent richting de bal. Hager schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Natouri met de inworp. Velandia is nu in balbezit. Velandia probeert naar een medespeler te passen. Hortúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortúa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Benavides rent richting de bal. Hager schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hager krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. Hortúa rent richting de bal. Hortúa geeft een hoge lob. Hager maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Walteros met een sublieme pass. Hortúa probeert naar een medespeler te passen. Hager heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Quesada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga passt de bal in één keer door. Hager rent richting de bal. Hager draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Benavides geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cruz de bal. Walteros is nu in balbezit. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casanareños fc 74%, ALL BLACKS FC 26%.
casanareños fc - ALL BLACKS FC 0:3