Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Presos FC DexaBantag7
Manyoma Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 20.1
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Ienaga haalt uit met een fantastische trap. Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft de bal voor. Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lucumí geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rus met de inworp. Chwalibóg geeft een hoge lob. Ursu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Báez kopt de bal weg. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus begaat een overtreding. Rus krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Burszta met een snelle inworp. Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg probeert naar een medespeler te passen. Burszta is nu in balbezit. Burszta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burszta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ienaga de bal. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Báez rent richting de bal. Báez geeft een lange en hoge pass. Sanpedro geeft een lange en hoge pass. Ienaga is nu in balbezit. Ienaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Burszta passt de bal in één keer door. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł passt de bal met de wreef. Rus is nu in balbezit. Rus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gaitán rent richting de bal. Chwalibóg onderschept slim de pass. Chwalibóg probeert naar een medespeler te passen. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 28%, DexaBantag7 72%.
Presos FC - DexaBantag7 1:0

53e minuut.
Ienaga onderschept slim de pass. Ursu is nu in balbezit. Ienaga rent richting de bal. Ienaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 2:0

54e minuut.
Cabezas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Palma komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Chwalibóg probeert naar een medespeler te passen. Cabezas met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 3:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabezas met de inworp. Chwalibóg controleert de bal met de borst. Chwalibóg geeft de bal voor. Ienaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cabezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwalibóg is nu in balbezit. Chwalibóg geeft een hoge lob. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 4:0

74e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal zonder na te denken. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga haalt uit met een fantastische trap. Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 5:0

77e minuut.
Chwalibóg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Füsi komt het veld opgelopen. Palma neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 6:0

79e minuut.
Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Ienaga is nu in balbezit. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 7:0

85e minuut.
Pyzioł probeert de bal met de borst te controleren. Füsi rent richting de bal. Füsi passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ávila probeert naar een medespeler te passen. Cabezas kopt de bal weg. Ienaga is nu in balbezit. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi geeft een hoge lob. Ávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - DexaBantag7 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 21%, DexaBantag7 79%.
Presos FC - DexaBantag7 8:0