Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padocks FC Osos Salvajes
442 Tactiek ruuuu
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Carvajal trapt de bal weg van het doel. Šapkarov rent richting de bal. Met opzet legt Tejada zijn tegenspeler op de grond. Tejada krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gusarov kopt de bal weg. Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart. Petersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napalony met een snel genomen vrije trap. Oryszczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Cantor de bal onder controle te krijgen. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov met een sublieme pass. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Profiş geeft de bal voor. Berrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga probeert naar een medespeler te passen. Šapkarov kan de bal niet met de borst controleren. Šapkarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oryszczak springt en kopt de bal. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carvajal rent richting de bal. Oryszczak onderschept slim de pass. Oryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Osos Salvajes 0:1

45e minuut.
Sponga met de inworp. Šapkarov is nu in balbezit. Cantor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šapkarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Oryszczak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 70%, Osos Salvajes 30%.
Padocks FC - Osos Salvajes 0:1

48e minuut.
Napalony met de inworp. Petersen is nu in balbezit. Petersen met een sublieme pass. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oryszczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Osos Salvajes 0:2

51e minuut.
Feliciano is nu in balbezit. Sponga onderschept slim de pass. Sponga speelt de bal door. Klungelig pakt Šapkarov de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sponga geeft de bal voor. Preciado kopt de bal weg. Valencia probeert de bal aan de voet te houden. Petersen is nu in balbezit. Petersen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oryszczak is nu in balbezit. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Osos Salvajes 0:3

80e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Napalony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napalony wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cantor rent richting de bal. Gusarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gusarov met een sublieme pass. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Robledo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Feliciano de bal. Gusarov geeft een lange en hoge pass. Oryszczak is nu in balbezit. Oryszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Petersen is nu in balbezit. Petersen geeft de bal voor. Šapkarov probeert de bal aan de voet te houden. Sponga geeft een hoge lob. Oryszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 69%, Osos Salvajes 31%.
Padocks FC - Osos Salvajes 0:3