Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes KONGO F.C
ruuuu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Šapkarov passt de bal zonder na te denken. Rise is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sierra ... Strafschop! Rise raakt geblesseerd tijdens het duel. Rise legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sponga passt de bal zonder na te denken. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esquivel krijgt een gele kaart. Tatulyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esquivel speelt de bal door. Tatulyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rise krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 1:0

8e minuut.
Tatulyan rent richting de bal. Petersen is nu in balbezit. Sponga geeft een lange en hoge pass. Rise kopt de bal weg. Šapkarov is nu in balbezit. Paal! Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 2:0

11e minuut.
Gusarov speelt de bal door. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Šapkarov rent richting de bal. Šapkarov draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Šapkarov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petersen de bal. Petersen speelt de bal door. Rise rent richting de bal. Rise draait met de bal, schiet en ... Mendieta bokst de bal weg. Sierra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 3:0

25e minuut.
Sponga rent richting de bal. Sponga speelt de bal door. Petersen is nu in balbezit. Petersen draait met de bal, schiet en ... Mendieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 4:0

27e minuut.
Cadavid is nu in balbezit. Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov probeert naar een medespeler te passen. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gusarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Petersen is nu in balbezit. Rise is nu in balbezit. Rise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 5:0

39e minuut.
Sponga verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Rise onderschept slim de pass. Rise schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cadavid rent richting de bal. Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov speelt de bal door. Rise rent richting de bal. Rise draait met de bal, schiet en ... Mendieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rise is nu in balbezit. Rise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 6:0

43e minuut.
Sponga geeft een lange en hoge pass. Pinzón kopt de bal weg. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise schiet op doel. Mendieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 31%, KONGO F.C 69%.
Osos Salvajes - KONGO F.C 7:0

47e minuut.
Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen onderschept slim de pass. Petersen geeft een hoge lob. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 8:0

49e minuut.
Sponga passt de bal met de wreef. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Cuevas geeft een hoge lob. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero Zea begaat een overtreding. Botero Zea krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Gusarov probeert de bal aan de voet te houden. Cadavid rent richting de bal. Cadavid geeft een hoge lob. Gusarov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Pinzón rent richting de bal. Sponga geeft een lange en hoge pass. Petersen is nu in balbezit. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Rise rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 9:0

68e minuut.
Canabal rent richting de bal. Canabal geeft een hoge lob. Cajamarca kopt de bal weg. Daar is Rise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rise draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mendieta trapt de bal weg. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. Gusarov kopt de bal weg. Rise bereikt de bal nog maar net als eerste. Rise draait met de bal, schiet en ... Mendieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esquivel. Tatulyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatulyan met een snel genomen vrije trap. Petersen heeft problemen om de bal te vangen. Petersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Berrío geeft een lange en hoge pass. Rise probeert de bal aan de voet te houden. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap. Mendieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - KONGO F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 27%, KONGO F.C 73%.
Osos Salvajes - KONGO F.C 10:0