Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.06
  • Stadion: Galactico
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11726
Constelacion Estelar Padocks FC
4-4-2-A Tactiek 442
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 25.8
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia geeft de bal voor. Feliciano is nu in balbezit. Feliciano draait met de bal, schiet en ... Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 1:0

4e minuut.
Buriticá met de inworp. Rosero Coral rent richting de bal. Rosero Coral passt de bal in één keer door. Carvajal onderschept slim de pass. Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 2:0

14e minuut.
Feliciano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kačar komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Rondón passt de bal zonder na te denken. Kačar is nu in balbezit. Kačar passt de bal met de wreef. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Soler probeert naar een medespeler te passen. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros schiet op doel. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 3:0

23e minuut.
Urbina passt de bal zonder na te denken. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler begaat een overtreding. Soler krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rosero Coral passt de bal in één keer door. Cisneros rent richting de bal. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar schiet op doel. Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 4:0

25e minuut.
Pupo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallejo de bal. Buriticá speelt de bal door. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal in één keer door. Buriticá met een sublieme pass. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Robledo bokst de bal weg. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 5:0

31e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda geeft een lange en hoge pass. Kačar probeert de bal met de borst te controleren. Kačar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 6:0

37e minuut.
Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carranza de bal. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carvajal probeert de bal aan de voet te houden. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá geeft een hoge lob. Kačar maakt een snoekduik en kopt de bal. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 29%, Padocks FC 71%.
Constelacion Estelar - Padocks FC 7:0

47e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal in één keer door. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 8:0

49e minuut.
Carranza speelt de bal door. Cantor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Urbina kopt de bal weg. Kačar is nu in balbezit. Kačar speelt de bal door. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robledo trapt de bal weg van het doel. Rosero Coral probeert de bal met de borst te controleren. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robledo met een harde bal richting middenveld. Urbina kopt de bal weg. Klungelig pakt Kačar de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kačar rent richting de bal. Klungelig pakt Kačar de bal. Kačar speelt de bal door. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 9:0

60e minuut.
Klungelig pakt Sepúlveda de bal. Sepúlveda probeert naar een medespeler te passen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal in één keer door. Rosero Coral speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 10:0

66e minuut.
Soler onderschept slim de pass. Tejada begaat een overtreding. Soler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Preciado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 11:0

75e minuut.
Daar is Rondón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rondón krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbina met de inworp. Rondón met een sublieme pass. Kačar is nu in balbezit. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buriticá neemt de hoekschop. Kačar heeft problemen om de bal te vangen. Kačar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal in één keer door. Buriticá met een sublieme pass. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 12:0

82e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Buriticá geeft een hoge lob. Preciado probeert de bal met de borst te controleren. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ... Robledo bokst de bal weg.

84e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Cisneros geeft een hoge lob. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - Padocks FC 13:0

87e minuut.
Cantor speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal zonder na te denken. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 17%, Padocks FC 83%.
Constelacion Estelar - Padocks FC 13:0