Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mafia Utd. Constelacion Estelar
352 Tactiek 4-4-2-A
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 51.6
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Bravo de bal. Saboundji rent richting de bal. Saboundji passt de bal met de wreef. Tavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Vajvoda rent richting de bal. Vajvoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavera de bal. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:1

4e minuut.
Vajvoda met een sublieme pass. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji maakt een afschuwelijke overtreding. Saboundji krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Vajvoda met de inworp. Kačar rent richting de bal. Caicedo rent richting de bal. Tavera rent richting de bal. Tavera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:2

10e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Harada controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bravo. Bravo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Doeltrap. Villa trapt de bal weg van het doel. Vajvoda kopt de bal weg. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:3

12e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji verovert de bal door een tackle van achteren. Saboundji speelt de bal door. Daar is Kačar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villa heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kačar probeert de bal aan de voet te houden. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji speelt de bal door. Tavera rent richting de bal. Tavera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:4

14e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:5

17e minuut.
Harada speelt de bal door. Caicedo speelt de bal door. Vajvoda speelt de bal door. Kačar is nu in balbezit. Kačar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. Saboundji is nu in balbezit. Kačar is nu in balbezit. Kačar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:6

22e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Gołota geeft een hoge lob. Saboundji kopt de bal weg. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:7

24e minuut.
Tavera probeert de bal aan de voet te houden. Vajvoda is nu in balbezit. Vajvoda speelt de bal door. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji passt de bal zonder na te denken. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ricaurte met een harde bal richting middenveld. Gołota kopt de bal weg. Kačar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kačar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Kačar de bal. Saboundji rent richting de bal. Saboundji passt de bal zonder na te denken. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:8

33e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo geeft een hoge lob. Kačar heeft problemen om de bal te vangen. Kačar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tavera passt de bal zonder na te denken. Caicedo rent richting de bal. Saboundji onderschept slim de pass. Kačar is nu in balbezit. Kačar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:9

39e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Urbányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Saboundji de bal. Saboundji geeft een lange en hoge pass. Kačar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:10

44e minuut.
Tavera is nu in balbezit. Saboundji geeft een lange en hoge pass. Kačar rent richting de bal. Kačar schiet op doel. Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Utd. 87%, Constelacion Estelar 13%.
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:11

49e minuut.
Harada met een sublieme pass. Burbano rent richting de bal. Burbano geeft de bal voor. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Ricaurte trapt de bal weg. Saboundji kopt de bal weg. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gołota probeert naar een medespeler te passen. Vajvoda is nu in balbezit. Vajvoda speelt de bal door. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harada rent richting de bal. Harada geeft de bal voor. Kačar is nu in balbezit. Kačar draait met de bal, schiet en ... Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:12

56e minuut.
Tavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavera verovert de bal door een tackle van achteren. Harada geeft een lange en hoge pass. Kačar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Saboundji schiet op doel. Klungelig pakt Villa de bal. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Inworp. Harada met de inworp. Tavera is nu in balbezit. Tavera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Salgado trapt de bal weg van het doel. Vajvoda kopt de bal weg. Kačar heeft problemen om de bal te vangen. Kačar schiet op doel. Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:13

63e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ateniese de bal. Ateniese speelt de bal door. Vajvoda geeft de bal voor. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vajvoda is nu in balbezit. Vajvoda passt de bal in één keer door. Kačar rent richting de bal. Kačar haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:14

67e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Kačar onderschept slim de pass. Saboundji is nu in balbezit. Saboundji haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar rent richting de bal. Kačar schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gołota verovert de bal door een tackle van achteren. Gołota met een sublieme pass. Vajvoda speelt de bal door. Daar is Kačar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:15

75e minuut.
Tavera is nu in balbezit. Saboundji rent richting de bal. Saboundji passt de bal zonder na te denken. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:16

81e minuut.
Páez rent richting de bal. Harada onderschept slim de pass. Harada passt de bal zonder na te denken. Tavera rent richting de bal. Tavera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Saboundji is nu in balbezit. Saboundji probeert naar een medespeler te passen. Kačar is nu in balbezit. Kačar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota passt de bal zonder na te denken. Tavera rent richting de bal. Saboundji geeft een hoge lob. Kačar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:17

85e minuut.
Saboundji passt de bal met de wreef. Burbano rent richting de bal. Burbano geeft een hoge lob. Kačar is nu in balbezit. Kačar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Harada speelt de bal door. Vajvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajvoda passt de bal zonder na te denken. Kačar heeft problemen om de bal te vangen. Kačar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Utd. 82%, Constelacion Estelar 18%.
Mafia Utd. - Constelacion Estelar 0:17