Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.06
  • Stadion: EdyNal Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2997
EdyNal Osos Salvajes
Normal Tactiek ruuuu
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lewera met een snelle inworp. Šapkarov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roundabout de bal onder controle te krijgen. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lewera geeft een hoge lob. Botero heeft problemen om de bal te vangen. Cimermanas is nu in balbezit. Cimermanas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:1

13e minuut.
Baier onderschept slim de pass. Gordillo is nu in balbezit. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier draait met de bal, schiet en ... Durden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Murcia geeft een hoge lob. Inworp. Bogacki met de inworp. Roundabout bereikt de bal nog maar net als eerste. Roundabout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bogacki rent richting de bal. Bogacki geeft een lange en hoge pass. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimermanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:2

24e minuut.
Cimermanas kopt de bal weg. Daar is Baier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón is nu in balbezit. Cimermanas verovert de bal door een tackle van achteren. Cimermanas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Roundabout de bal. Durden bokst de bal weg. Murcia is nu in balbezit. Roundabout verovert de bal door een tackle van achteren. Roundabout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:3

36e minuut.
Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Botero de bal. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Roundabout rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gordillo ... Strafschop! Roundabout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordillo probeert naar een medespeler te passen. Baier neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:4

43e minuut.
Lewera met een sublieme pass. Klungelig pakt Baier de bal. Cimermanas rent richting de bal. Cimermanas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:5

45e minuut.
Morantes met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera begaat een overtreding. Lewera krijgt een gele kaart. Solano kopt de bal weg. Roundabout bereikt de bal nog maar net als eerste. Varón begaat een overtreding. Varón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EdyNal 85%, Osos Salvajes 15%.
EdyNal - Osos Salvajes 0:5

46e minuut.
Bordehere rent richting de bal. Bordehere geeft een hoge lob. Calderón rent richting de bal. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:6

47e minuut.
Lewera met een snelle inworp. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel. Durden bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:7

52e minuut.
Murcia verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera onderschept slim de pass. Lewera speelt de bal door. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bogacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordillo rent richting de bal. Roundabout onderschept slim de pass. Roundabout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:8

62e minuut.
Gordillo rent richting de bal. Roundabout onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varón. Varón krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Roundabout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šapkarov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:9

70e minuut.
Bordehere rent richting de bal. Murcia verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera geeft een lange en hoge pass. Roundabout is nu in balbezit. Roundabout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baier probeert de bal met de borst te controleren. Roundabout is nu in balbezit. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:10

75e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oryszczak de bal onder controle te krijgen. Murcia rent richting de bal. Murcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bordehere passt de bal in één keer door. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimermanas passt de bal zonder na te denken. Baier rent richting de bal. Baier haalt uit met een fantastische trap. Durden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Bogacki met de inworp. Roundabout bereikt de bal nog maar net als eerste. Roundabout draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Murcia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Montejo rent richting de bal. Lewera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera met een sublieme pass. Roundabout bereikt de bal nog maar net als eerste. Roundabout haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EdyNal - Osos Salvajes 0:11

87e minuut.
Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo onderschept slim de pass. Gordillo met een sublieme pass. Murcia is nu in balbezit. Murcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Juvakka trapt de bal weg van het doel. Cimermanas kopt de bal weg. Lewera geeft de bal voor. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EdyNal 73%, Osos Salvajes 27%.
EdyNal - Osos Salvajes 0:11