Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KONGO F.C Bolcol
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Botero Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo onderschept slim de pass. Gallo passt de bal zonder na te denken. Penagos rent richting de bal. Penagos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - Bolcol 1:0

27e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Henríquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botero Zea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penagos springt en kopt de bal. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cadavid geeft een hoge lob. Penagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Penagos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botero Zea de bal. Botero Zea schiet op doel. Pinto bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Penagos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - Bolcol 2:0

34e minuut.
Munévar met de inworp. Chará rent richting de bal. Chará passt de bal in één keer door. Montaña is nu in balbezit. Montaña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salgado kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca onderschept slim de pass. Cajamarca geeft een hoge lob. Munévar rent richting de bal. Munévar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Botero Zea is nu in balbezit. Botero Zea speelt de bal door. Penagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gallo rent richting de bal. Botero Zea onderschept slim de pass. Botero Zea met een sublieme pass. Penagos is nu in balbezit. Penagos haalt uit met een fantastische trap. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KONGO F.C 43%, Bolcol 57%.
KONGO F.C - Bolcol 2:0

52e minuut.
Munévar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coral Rosero komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Montaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een hoge lob. Penagos rent richting de bal. Penagos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cadavid is nu in balbezit. Chará onderschept slim de pass. Rangel is nu in balbezit. Chará bereikt de bal nog maar net als eerste. Chará haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KONGO F.C - Bolcol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KONGO F.C 46%, Bolcol 54%.
KONGO F.C - Bolcol 2:1