Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padocks FC Centinelas Cosmicos Fc
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden. Feliciano speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tejada de bal onder controle te krijgen. Tejada geeft een hoge lob. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Centinelas Cosmicos Fc 1:0

8e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Pupo rent richting de bal. Pupo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vallejo met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupo draait met de bal, schiet en ... Botero bokst de bal weg. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Padocks FC - Centinelas Cosmicos Fc 2:0

22e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft de bal voor. Yate heeft problemen om de bal te vangen. Vallejo rent richting de bal. Vallejo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Preciado geeft de bal voor. Inworp. Rentería zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een hoge lob. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Feliciano rent richting de bal. Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 47%, Centinelas Cosmicos Fc 53%.
Padocks FC - Centinelas Cosmicos Fc 2:0

64e minuut.
Feliciano probeert naar een medespeler te passen. Lozano rent richting de bal. Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo draait met de bal, schiet en ... Medellín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Robledo trapt de bal weg. Feliciano kopt de bal weg. Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pupo rent richting de bal. Pupo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano begaat een overtreding. Rojas raakt geblesseerd tijdens het duel. Lozada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbano schiet op doel. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padocks FC 47%, Centinelas Cosmicos Fc 53%.
Padocks FC - Centinelas Cosmicos Fc 2:0