Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millos F.C Torrentes CD
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vizcaya rent richting de bal. Vizcaya geeft een lange en hoge pass. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle onderschept slim de pass. de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Holguín trapt de bal weg van het doel. Rangel kopt de bal weg. Ríos probeert de bal aan de voet te houden. Muriel rent richting de bal. Muriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millos F.C - Torrentes CD 0:1

5e minuut.
Piñeros passt de bal zonder na te denken. Gaitán is nu in balbezit. Banguero onderschept slim de pass. Banguero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Doeltrap. Armero met een harde bal richting middenveld. Rozo kopt de bal weg. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Muriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millos F.C 41%, Torrentes CD 59%.
Millos F.C - Torrentes CD 0:1

52e minuut.
Vizcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaya passt de bal zonder na te denken. Rozo speelt de bal door. Banguero heeft problemen om de bal te vangen. Banguero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa passt de bal zonder na te denken. Banguero rent richting de bal. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Moya bokst de bal weg.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moya niet meer kan verder spelen. Cardona komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos speelt de bal door. Atuesta is nu in balbezit. Atuesta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muriel rent richting de bal. Muriel haalt uit met een fantastische trap. Bustamante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millos F.C 46%, Torrentes CD 54%.
Millos F.C - Torrentes CD 0:1