Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS F.C. Mechita
FA. Tactiek 1
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 23.9
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczorek met een snelle inworp. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Durden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wagner neemt de hoekschop. Perugini kopt de bal weg. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Mechita 1:0

25e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal met de wreef. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Chitiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Neira geeft een hoge lob. Inworp. Szymczorek met de inworp. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Mechita 2:0

36e minuut.
Clavijo geeft een hoge lob. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angarita. Szymczorek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szymczorek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek onderschept slim de pass. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek onderschept slim de pass. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Angarita passt de bal met de wreef. Sequeda speelt de bal door. Orozco met een sublieme pass. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - Mechita 3:0

43e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek schiet op doel. Chitiva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 19%, Mechita 81%.
ALL BLACKS F.C. - Mechita 3:0

53e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. de la Peña heeft problemen om de bal te vangen. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek draait met de bal, schiet en ... Chitiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymczorek de bal. Angarita begaat een overtreding. Szymczorek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek onderschept slim de pass. Szymczorek passt de bal in één keer door. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Neira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczorek met een snelle inworp. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal in één keer door. Lozada rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 24%, Mechita 76%.
ALL BLACKS F.C. - Mechita 3:0