Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrentes CD Zionshampton
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Pedraza met een sublieme pass. Rangel rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Muriel onderschept slim de pass. Muriel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Pedraza de bal. Pedraza passt de bal in één keer door. Muriel is nu in balbezit. Muriel haalt uit met een fantastische trap. Pastor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Armero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 52%, Zionshampton 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torrentes CD - Zionshampton 0:0

50e minuut.
de la Calle passt de bal in één keer door. Muriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastor rent richting de bal. Muriel verovert de bal door een tackle van achteren. Muriel haalt uit met een fantastische trap. Oliveros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrentes CD - Zionshampton 1:0

67e minuut.
Atuesta probeert naar een medespeler te passen. Armero heeft problemen om de bal te vangen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel. Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torrentes CD - Zionshampton 1:1

84e minuut.
Ríos rent richting de bal. de la Calle rent richting de bal. Met opzet legt Avendaño zijn tegenspeler op de grond. Avendaño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrentes CD 38%, Zionshampton 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torrentes CD - Zionshampton 1:1