Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: FC CHICO Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FC CHICO DeathManthas
442 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Mahecha kopt de bal weg. Klungelig pakt Obrębski de bal. Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Pavlica rent richting de bal. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:1

9e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Ortegón onderschept slim de pass. Ortegón met een sublieme pass. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Voştinar rent richting de bal. Pavlica rent richting de bal. Voştinar is nu in balbezit. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:2

11e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Pino met een sublieme pass. Pavlica kan de bal niet met de borst controleren. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:3

14e minuut.
Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Pino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voştinar. Voştinar krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski passt de bal zonder na te denken. Barco Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Zapata trapt de bal weg van het doel. Obrębski kopt de bal weg. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Voştinar is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal met de wreef. Daar is Pavlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlica schiet op doel. Zapata bokst de bal weg.

19e minuut.
Ortegón kopt de bal weg. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica passt de bal zonder na te denken. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bandırma rent richting de bal. Bandırma geeft een lange en hoge pass. Pavlica probeert naar een medespeler te passen. Voştinar rent richting de bal. Voştinar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obrębski is nu in balbezit. Obrębski geeft een hoge lob. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:4

24e minuut.
Voştinar passt de bal zonder na te denken. Obrębski rent richting de bal. Obrębski passt de bal in één keer door. Pavlica rent richting de bal. Pavlica draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Obrębski speelt de bal door. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pavlica de bal. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pavlica speelt de bal door. Obrębski heeft problemen om de bal te vangen. Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Pavlica rent richting de bal. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:5

29e minuut.
Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán probeert naar een medespeler te passen. Voştinar is nu in balbezit. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hicks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obrębski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlica rent richting de bal. Pavlica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zapata trapt de bal weg van het doel. Ortegón kopt de bal weg. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sangronis kan de bal niet met de borst controleren. Sangronis passt de bal zonder na te denken. Hicks speelt de bal door. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:6

35e minuut.
Ángel rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft een lange en hoge pass. Voştinar rent richting de bal. Voştinar schiet op doel. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:7

38e minuut.
Orduz is nu in balbezit. Orduz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas met de inworp. Ortegón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Obrębski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pavlica de bal. Pavlica passt de bal in één keer door. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 84%, DeathManthas 16%.
FC CHICO - DeathManthas 0:7

47e minuut.
Ortegón neemt de hoekschop. Barco Vargas onderschept slim de pass. Hicks probeert naar een medespeler te passen. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:8

50e minuut.
Morán geeft de bal voor. Inworp. Orduz met de inworp. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hicks passt de bal met de wreef. Ortegón is nu in balbezit. Ortegón probeert naar een medespeler te passen. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Zapata trapt de bal weg van het doel. Obrębski kopt de bal weg. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pavlica passt de bal met de wreef. Obrębski met een sublieme pass. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Voştinar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quimbayo heeft problemen om de bal te vangen. Pavlica is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:9

59e minuut.
Orduz rent richting de bal. Orduz geeft een hoge lob. Morán met een sublieme pass. Klungelig pakt Voştinar de bal. Voştinar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barco Vargas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voştinar rent richting de bal. Voştinar haalt uit met een fantastische trap. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quimbayo kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hicks zal de hoekschop nemen. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:10

63e minuut.
Obrębski passt de bal met de wreef. Ortegón rent richting de bal. Mahecha rent richting de bal. Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Ortegón geeft een hoge lob. Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks passt de bal in één keer door. Morán met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavlica de bal. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hicks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voştinar passt de bal met de wreef. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:11

73e minuut.
Klungelig pakt Suárez de bal. Pavlica is nu in balbezit. Obrębski rent richting de bal. Obrębski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Voştinar verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pavlica de bal. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:12

81e minuut.
Sangronis speelt de bal door. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski speelt de bal door. Daar is Pavlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zapata met een harde bal richting middenveld. Obrębski kopt de bal weg. Pavlica rent richting de bal. Pavlica schiet op doel. Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:13

88e minuut.
Barco Vargas rent richting de bal. Obrębski verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:14

89e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Morán geeft de bal voor. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHICO - DeathManthas 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHICO 84%, DeathManthas 16%.
FC CHICO - DeathManthas 0:15