Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: FuriozA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
FuriozA ALL BLACKS F.C.
Normal Tactiek FA.
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos speelt de bal door. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Barrientos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Opdenacker de bal. Opdenacker passt de bal zonder na te denken. Perugini is nu in balbezit. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:1

9e minuut.
Wagner kopt de bal weg. Perugini rent richting de bal. Jan is nu in balbezit. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wagner met de inworp. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry is nu in balbezit. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini schiet op doel. Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Wagner is nu in balbezit. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:2

16e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Perugini is nu in balbezit. Perugini passt de bal zonder na te denken. Opdenacker heeft problemen om de bal te vangen. Opdenacker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Opdenacker verovert de bal door een tackle van achteren. Opdenacker passt de bal in één keer door. Jan met een sublieme pass. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sequeda passt de bal zonder na te denken. Perugini rent richting de bal. Met opzet legt Herreño zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Herreño moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herreño schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Arroyave geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrientos met een snelle inworp. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:3

23e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini speelt de bal door. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Mera onderschept slim de pass. Muñoz is nu in balbezit. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jan met een sublieme pass. Perugini rent richting de bal. Mera rent richting de bal. Perugini onderschept slim de pass. Perugini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker passt de bal met de wreef. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mera de bal onder controle te krijgen. Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lemus trapt de bal weg. Perugini kopt de bal weg. Wagner is nu in balbezit. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sequeda kopt de bal weg. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Serrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perugini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perugini wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barrientos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wagner de bal. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:4

41e minuut.
Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ... Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:5

42e minuut.
Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini passt de bal zonder na te denken. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FuriozA 87%, ALL BLACKS F.C. 13%.
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:5

46e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Jan rent richting de bal. Jan passt de bal met de wreef. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Jan heeft problemen om de bal te vangen. Jan passt de bal met de wreef. Perugini rent richting de bal. Perugini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lemus de bal onder controle te krijgen. Burbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perugini is nu in balbezit. Perugini schiet op doel. Burbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jan verovert de bal door een tackle van achteren. Jan probeert naar een medespeler te passen. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini schiet op doel. Burbano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:6

54e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Klungelig pakt Perugini de bal. Perugini passt de bal met de wreef. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chárry geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Burbano trapt de bal weg van het doel. Jan probeert naar een medespeler te passen. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Perugini passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal met de wreef. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Chárry de bal. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:7

65e minuut.
Mosór passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perugini de bal. Lemus rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:8

67e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker passt de bal met de wreef. Jan rent richting de bal. Jan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jan kopt de bal weg. Klungelig pakt Perugini de bal. Perugini probeert naar een medespeler te passen. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos draait met de bal, schiet en ... Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:9

72e minuut.
Barrientos passt de bal met de wreef. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan probeert naar een medespeler te passen. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Barrientos met een snelle inworp. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker geeft een hoge lob. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini passt de bal zonder na te denken. Jan met een sublieme pass. Wagner rent richting de bal. Wagner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jan is nu in balbezit. Jan met een sublieme pass. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... Burbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:10

82e minuut.
Burbano trapt de bal weg. Jan is nu in balbezit. Jan passt de bal in één keer door. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Opdenacker heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Jan is nu in balbezit. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:11

87e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perugini de bal. Perugini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FuriozA 88%, ALL BLACKS F.C. 12%.
FuriozA - ALL BLACKS F.C. 0:11