Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: Mechita Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2975
Mechita Abudemont
1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Preciado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Durden de bal. Monsalve is nu in balbezit. Durden onderschept slim de pass. Durden schiet op doel. Paal! Tavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Abudemont 1:0

4e minuut.
Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Angarita rent richting de bal. Angarita passt de bal zonder na te denken. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Abudemont 2:0

14e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves met een sublieme pass. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Abudemont 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 36%, Abudemont 64%.
Mechita - Abudemont 3:0

70e minuut.
Villota met een snelle inworp. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel maakt een afschuwelijke overtreding. Ángel krijgt een gele kaart. Nieves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angarita met een snel genomen vrije trap. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Angarita rent richting de bal. Angarita geeft een hoge lob. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Eslava rent richting de bal. Ossa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eslava. Eslava krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 45%, Abudemont 55%.
Mechita - Abudemont 3:0