Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zionshampton la mecha
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rueda geeft een hoge lob. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rueda met een sublieme pass. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Oliveros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zionshampton - la mecha 0:1

42e minuut.
Cuéllar Díaz met de inworp. Noriega speelt de bal door. Rivas rent richting de bal. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zionshampton 58%, la mecha 42%.
Zionshampton - la mecha 0:1

49e minuut.
Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cano de bal. Cano probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... Villamizar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cano geeft een hoge lob. Calvo rent richting de bal. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel. Villamizar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zionshampton - la mecha 1:1

80e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. Montaño rent richting de bal. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Oliveros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Cuéllar Díaz met een snelle inworp. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Callejas passt de bal met de wreef. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zionshampton - la mecha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zionshampton 28%, la mecha 72%.
Zionshampton - la mecha 2:1