Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millos F.C Amesbury
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Banguero is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Banguero is nu in balbezit. Banguero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millos F.C - Amesbury 1:0

13e minuut.
Rosas probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal zonder na te denken. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft een hoge lob. Inworp. Nariño met een snelle inworp. Salas geeft de bal voor. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millos F.C - Amesbury 1:1

26e minuut.
Bustamante trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rozo de bal. Mercado met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nariño geeft de bal voor. Holguín probeert de bal aan de voet te houden. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo geeft een hoge lob. Lugo geeft een lange en hoge pass. Bustamante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rozo is nu in balbezit. Rozo passt de bal met de wreef. Vanegas is nu in balbezit. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millos F.C 50%, Amesbury 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millos F.C - Amesbury 1:1

57e minuut.
Trespalacios speelt de bal door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atuesta. Atuesta krijgt een gele kaart. Rosas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rosas kan niet meer verder spelen. Linares komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Albán met een harde bal richting middenveld. Nariño kopt de bal weg. Mercado rent richting de bal. Mercado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millos F.C - Amesbury 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millos F.C 60%, Amesbury 40%.
Millos F.C - Amesbury 1:2