Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gono real Lincoln City FC
setenta hp Tactiek Alejo.02
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Taneri heeft problemen om de bal te vangen. Taneri geeft de bal voor. Klungelig pakt Tolstikovas de bal. Tolstikovas geeft een hoge lob. Đajo krijgt zijn hoofd ertegen. Caça-Rato bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Lincoln City FC 0:1

7e minuut.
Taneri geeft een hoge lob. Inworp. Tolstikovas met een snelle inworp. Sňozík heeft problemen om de bal te vangen. Sňozík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Clavijo passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan met een sublieme pass. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sňozík probeert de bal met de borst te controleren. Sňozík passt de bal met de wreef. Hammel is nu in balbezit. Đajo onderschept slim de pass. Đajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sňozík passt de bal in één keer door. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo rent richting de bal. Đajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Barriga geeft de bal voor. Kolasa kopt de bal weg. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een hoge lob. Generani is nu in balbezit. Generani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gono real - Lincoln City FC 1:1

29e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan geeft een hoge lob. Taneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo onderschept slim de pass. Đajo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstikovas probeert naar een medespeler te passen. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Caça-Rato trapt de bal weg. Alberghini kopt de bal weg. Klungelig pakt Đajo de bal. Đajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Lincoln City FC 1:2

38e minuut.
Măceşanu speelt de bal door. Generani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciołek. Generani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa passt de bal met de wreef. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 58%, Lincoln City FC 42%.
gono real - Lincoln City FC 1:2

47e minuut.
Tolstikovas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Taneri de bal onder controle te krijgen. Đajo kopt de bal weg. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Inworp. Sňozík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolovan speelt de bal door. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato bokst de bal weg.

57e minuut.
Willimowski kopt de bal weg. Barriga rent richting de bal. Ciołek maakt een afschuwelijke overtreding. Ciołek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík geeft een hoge lob. Đajo rent richting de bal. Đajo haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Lincoln City FC 1:3

61e minuut.
Krivokapić is nu in balbezit. Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel onderschept slim de pass. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tolstikovas passt de bal met de wreef. Sňozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sňozík passt de bal zonder na te denken. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Đajo is nu in balbezit. Hammel is nu in balbezit. Đajo verovert de bal door een tackle van achteren. Đajo schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gono real - Lincoln City FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gono real 67%, Lincoln City FC 33%.
gono real - Lincoln City FC 1:4