Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:22
  • Competitiewedstrijd: Primera C.08
  • Stadion: YoSoY Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 696
YoSoY Charruas f c
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Estacio passt de bal met de wreef. Villota met een sublieme pass. Montilla rent richting de bal. Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña schiet op doel. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides onderschept slim de pass. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Umaña is nu in balbezit. Umaña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Losada is nu in balbezit. Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Losada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Losada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Inworp. Cardona met de inworp. Klungelig pakt Tique de bal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sofiane verovert de bal door een tackle van achteren. Sofiane probeert naar een medespeler te passen. Mendieta rent richting de bal. Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoSoY 46%, Charruas f c 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YoSoY - Charruas f c 0:0

47e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola probeert naar een medespeler te passen. Tique bereikt de bal nog maar net als eerste. Tique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoSoY - Charruas f c 0:1

61e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Vizcaya is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez draait met de bal, schiet en ... Roa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoSoY - Charruas f c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoSoY 56%, Charruas f c 44%.
YoSoY - Charruas f c 0:2