Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:22
  • Competitiewedstrijd: Primera C.08
  • Stadion: YoSoY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 891
YoSoY AmogusFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sanmiguel onderschept slim de pass. Sanmiguel passt de bal met de wreef. Cardona is nu in balbezit. Marulanda onderschept slim de pass. Marulanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas geeft de bal voor. Umaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel. Riaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona onderschept slim de pass. Cardona speelt de bal door. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bonilla met de inworp. Sanmiguel rent richting de bal. Sanmiguel probeert naar een medespeler te passen. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YoSoY - AmogusFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoSoY 49%, AmogusFC 51%.
YoSoY - AmogusFC 0:1

46e minuut.
Sofiane is nu in balbezit. Velasco rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Marulanda heeft problemen om de bal te vangen. Marulanda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas rent richting de bal. Benavides rent richting de bal. Barajas onderschept slim de pass. Barajas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Estacio is nu in balbezit. Sanmiguel verovert de bal door een tackle van achteren. Sanmiguel passt de bal in één keer door. Marulanda heeft problemen om de bal te vangen. Marulanda haalt uit met een fantastische trap. Roa bokst de bal weg.

74e minuut.
Cardona is nu in balbezit. Urbina geeft een lange en hoge pass. Llorente rent richting de bal. Umaña onderschept slim de pass. Umaña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sanmiguel kopt de bal weg. Marulanda rent richting de bal. Tique is nu in balbezit. Marulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Marulanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoSoY 55%, AmogusFC 45%.
YoSoY - AmogusFC 0:1