Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimate Mostolex Diamante F.C
Attack Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Florián met de inworp. Carrascal is nu in balbezit. Carrascal passt de bal in één keer door. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Florián geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Albornoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albornoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ferrer draait met de bal, schiet en ... Ardila kopt de bal weg. Dussán heeft problemen om de bal te vangen. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Ardila de bal. Abello is nu in balbezit. Abello passt de bal in één keer door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz onderschept slim de pass. Villarraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villarraga krijgt een gele kaart. Villarraga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oyuela komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Abello is nu in balbezit. Abello geeft een hoge lob. Canchila kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimate Mostolex 48%, Diamante F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultimate Mostolex - Diamante F.C 0:0

61e minuut.
Daar is Carrascal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Quesada met de inworp. Barriga speelt de bal door. Oyuela probeert naar een medespeler te passen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Garcés trapt de bal weg van het doel. Carrascal kopt de bal weg. Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimate Mostolex - Diamante F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimate Mostolex 39%, Diamante F.C 61%.
Ultimate Mostolex - Diamante F.C 0:1