Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lincoln City FC Acacías F.C
Alejo.02 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 26.2
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fernández Martínez probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernal trapt de bal weg. Tolstikovas speelt de bal door. Sňozík rent richting de bal. Sňozík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík passt de bal in één keer door. Tolstikovas speelt de bal door. Daar is Fernández Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perales de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Alberghini speelt de bal door. Salvaneschi is nu in balbezit. Salvaneschi geeft de bal voor. Fernández Martínez is nu in balbezit. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 1:0

10e minuut.
Sňozík passt de bal met de wreef. Tolstikovas geeft een lange en hoge pass. Perales probeert de bal met de borst te controleren. Perales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 2:0

12e minuut.
Sňozík met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal met de wreef. Daar is Fernández Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Martínez schiet op doel. Bernal bokst de bal weg.

13e minuut.
Sňozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Tolstikovas onderschept slim de pass. Tolstikovas geeft de bal voor. Fernández Martínez krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan passt de bal in één keer door. Sňozík probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 3:0

20e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Tolstikovas is nu in balbezit. Tolstikovas draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 4:0

21e minuut.
Sňozík geeft een hoge lob. Santofimio controleert de bal met de borst. Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales draait met de bal, schiet en ... Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 5:0

23e minuut.
Páez rent richting de bal. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan passt de bal in één keer door. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík met een sublieme pass. Klungelig pakt Tolstikovas de bal. Tolstikovas geeft een lange en hoge pass. Perales springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Páez de bal. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Tolstikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sňozík geeft een hoge lob. Fernández Martínez is nu in balbezit. Fernández Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 6:0

30e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal met de wreef. Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 7:0

33e minuut.
Bolovan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 8:0

34e minuut.
Alberghini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jara. Alberghini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tolstikovas met een snel genomen vrije trap. Fernández Martínez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tolstikovas onderschept slim de pass. Tolstikovas geeft de bal voor. Páez is nu in balbezit. Perales onderschept slim de pass. Perales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Sňozík rent richting de bal. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Əbluc met een sublieme pass. Bravo is nu in balbezit. Əbluc verovert de bal door een tackle van achteren. Əbluc geeft de bal voor. Perales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 9:0

43e minuut.
Sňozík rent richting de bal. Sňozík passt de bal in één keer door. Tolstikovas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lincoln City FC 11%, Acacías F.C 89%.
Lincoln City FC - Acacías F.C 9:0

52e minuut.
Sňozík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas geeft een hoge lob. Fernández Martínez krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 10:0

55e minuut.
Bravo passt de bal met de wreef. Tolstikovas heeft problemen om de bal te vangen. Tolstikovas met een sublieme pass. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez schiet op doel. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík passt de bal zonder na te denken. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 11:0

59e minuut.
Sňozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sňozík passt de bal zonder na te denken. Tolstikovas speelt de bal door. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 12:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolstikovas met een snelle inworp. Sňozík geeft een hoge lob. Fernández Martínez krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Perales heeft problemen om de bal te vangen. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 13:0

66e minuut.
Perales is nu in balbezit. Perales speelt de bal door. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas is nu in balbezit. Tolstikovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bernal trapt de bal weg. Tolstikovas kopt de bal weg. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tolstikovas geeft een lange en hoge pass. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 14:0

73e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík met een sublieme pass. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Triviño probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 15:0

75e minuut.
Perales is nu in balbezit. Fernández Martínez rent richting de bal. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 16:0

76e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Perales is nu in balbezit. Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ... Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 17:0

79e minuut.
Sňozík is nu in balbezit. Sňozík passt de bal zonder na te denken. Fernández Martínez is nu in balbezit. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan geeft de bal voor. Daar is Rendón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 18:0

85e minuut.
Perales speelt de bal door. Sňozík rent richting de bal. Sňozík met een sublieme pass. Fernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Fernández Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Martínez rent richting de bal. Fernández Martínez haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 19:0

90e minuut.
Fernández Martínez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Triviño de bal onder controle te krijgen. Tolstikovas geeft een lange en hoge pass. Perales maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Martínez is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Martínez is nu in balbezit. Fernández Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lincoln City FC - Acacías F.C 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lincoln City FC 14%, Acacías F.C 86%.
Lincoln City FC - Acacías F.C 20:0