Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarazona Jrs FC YoSoY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Fontecha trapt de bal weg van het doel. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa met een sublieme pass. Balanta is nu in balbezit. Balanta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:0

10e minuut.
Estacio passt de bal zonder na te denken. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota probeert naar een medespeler te passen. Balanta is nu in balbezit. Balanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bernal passt de bal in één keer door. Inworp. Benavides met een snelle inworp. Daar is Sofiane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofiane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pulgarín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vizcaya komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña draait met de bal, schiet en ... Fontecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:1

34e minuut.
Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane speelt de bal door. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña onderschept slim de pass. Umaña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dussán met de inworp. Vizcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane draait met de bal, schiet en ... Tavera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:2

41e minuut.
Daar is Dussán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sofiane de bal. Sofiane draait met de bal, schiet en ... Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 62%, YoSoY 38%.
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:2

52e minuut.
Benavides rent richting de bal. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:3

52e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal passt de bal in één keer door. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Villota met de inworp. Sofiane is nu in balbezit. Dussán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dussán krijgt een gele kaart. Sofiane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sofiane neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fontecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:4

66e minuut.
Umaña rent richting de bal. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña onderschept slim de pass. Umaña schiet op doel. Fontecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:5

74e minuut.
Tavera rent richting de bal. Sofiane onderschept slim de pass. Sofiane passt de bal met de wreef. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Umaña rent richting de bal. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña rent richting de bal. Umaña haalt uit met een fantastische trap. Quimbayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 63%, YoSoY 37%.
Tarazona Jrs FC - YoSoY 1:5