Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarazona Jrs FC Lincoln City FC
Normal Tactiek Alejo.02
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Tolstikovas probeert de bal met de borst te controleren. Tolstikovas probeert naar een medespeler te passen. Sňozík met een sublieme pass. Đajo probeert de bal aan de voet te houden. Đajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:1

3e minuut.
Krivokapić heeft problemen om de bal te vangen. Bernal is nu in balbezit. Đajo onderschept slim de pass. Daar is Krivokapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokapić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo draait met de bal, schiet en ... Fontecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:2

8e minuut.
Tolstikovas onderschept slim de pass. Tolstikovas probeert naar een medespeler te passen. Bolovan speelt de bal door. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciołek geeft een hoge lob. Đajo kopt de bal weg. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:3

13e minuut.
Đajo rent richting de bal. Đajo passt de bal zonder na te denken. Sňozík probeert naar een medespeler te passen. Krivokapić kan de bal niet met de borst controleren. Krivokapić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Arsenie onderschept slim de pass. Tolstikovas rent richting de bal. Tolstikovas geeft een hoge lob. Đajo maakt een snoekduik en kopt de bal. Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Sňozík speelt de bal door. Klungelig pakt Đajo de bal. Sňozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sňozík schiet op doel. Paal! Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sňozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sňozík probeert naar een medespeler te passen. Đajo rent richting de bal. Đajo schiet op doel. Fontecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:4

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Tavera de bal onder controle te krijgen. Sňozík kopt de bal weg. Krivokapić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đajo is nu in balbezit. Đajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:5

22e minuut.
Sňozík probeert naar een medespeler te passen. Đajo kan de bal niet met de borst controleren. Krivokapić rent richting de bal. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo draait met de bal, schiet en ... Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:6

23e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Krivokapić is nu in balbezit. Quimbayo rent richting de bal. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić draait met de bal, schiet en ... Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo schiet op doel. Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:7

25e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić probeert naar een medespeler te passen. Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas geeft een hoge lob. Đajo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Đajo is nu in balbezit. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:8

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolovan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Đajo rent richting de bal. Đajo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:9

31e minuut.
Sňozík passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie geeft de bal voor. Krivokapić rent richting de bal. Krivokapić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:10

34e minuut.
Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić rent richting de bal. Đajo rent richting de bal. Đajo draait met de bal, schiet en ... Krivokapić probeert de bal aan de voet te houden. Fontecha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tolstikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikovas passt de bal in één keer door. Đajo is nu in balbezit. Đajo schiet op doel. Tavera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:11

37e minuut.
Krivokapić is nu in balbezit. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo passt de bal zonder na te denken. Krivokapić is nu in balbezit. Krivokapić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Krivokapić kopt de bal weg. Đajo rent richting de bal. Đajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:12

40e minuut.
Daar is Sňozík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sňozík passt de bal met de wreef. Đajo rent richting de bal. Bolovan rent richting de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Đajo is nu in balbezit. Đajo passt de bal zonder na te denken. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić draait met de bal, schiet en ... Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 87%, Lincoln City FC 13%.
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:12

48e minuut.
Fantacco rent richting de bal. Fantacco geeft een lange en hoge pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft een hoge lob. Đajo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:13

51e minuut.
Sňozík geeft een hoge lob. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Đajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đajo schiet op doel. Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:14

57e minuut.
Sňozík met een sublieme pass. Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie geeft een hoge lob. Krivokapić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Quimbayo rent richting de bal. Krivokapić maakt een afschuwelijke overtreding. Krivokapić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sňozík met een sublieme pass. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan speelt de bal door. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fantacco kopt de bal weg. Sňozík rent richting de bal. Sňozík passt de bal in één keer door. Daar is Đajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić passt de bal in één keer door. Đajo is nu in balbezit. Đajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal met de wreef. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Đajo heeft problemen om de bal te vangen. Đajo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan met een sublieme pass. Tolstikovas is nu in balbezit. Tolstikovas draait met de bal, schiet en ... Fontecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:15

85e minuut.
Krivokapić geeft een hoge lob. Quimbayo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolstikovas de bal. Tolstikovas haalt uit met een fantastische trap. Fontecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:16

86e minuut.
Inworp. Tolstikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sňozík probeert naar een medespeler te passen. Đajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Đajo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:17

89e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberghini verovert de bal door een tackle van achteren. Alberghini speelt de bal door. Daar is Krivokapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokapić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sňozík met een sublieme pass. Krivokapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić passt de bal in één keer door. Đajo is nu in balbezit. Đajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarazona Jrs FC 79%, Lincoln City FC 21%.
Tarazona Jrs FC - Lincoln City FC 0:18