Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Victoria FC Infinity 16
Real Victoria FC Tactiek 433
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pinzón met een sublieme pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. Echevérry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 1:0

10e minuut.
Rangel met de inworp. Usma rent richting de bal. Usma passt de bal zonder na te denken. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ibarra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rangel de bal. Rangel met een sublieme pass. Ibarra geeft de bal voor. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal speelt de bal door. Kuday rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 2:0

42e minuut.
Pinzón is nu in balbezit. Satizábal onderschept slim de pass. Satizábal speelt de bal door. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal passt de bal met de wreef. Kuday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Schindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ibarra de bal. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Bermúdez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 48%, Infinity 16 52%.
Real Victoria FC - Infinity 16 3:0

53e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Echevérry zijn tegenspeler op de grond. Echevérry is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Lozano rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 4:0

63e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Rangel kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Vanegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Lozano speelt de bal door. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra speelt de bal door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 5:0

82e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra passt de bal met de wreef. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Infinity 16 6:0

89e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiński onderschept slim de pass. Pawlusiński speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Vanegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 41%, Infinity 16 59%.
Real Victoria FC - Infinity 16 6:0