Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:21
  • Competitiewedstrijd: Primera C.08
  • Stadion: pote fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1309
pote fc Charruas f c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Márquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Rentería bokst de bal weg.

15e minuut.
Arenas met een sublieme pass. Guayacán heeft problemen om de bal te vangen. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pote fc - Charruas f c 1:0

23e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Caballero met een sublieme pass. Klungelig pakt Colmenares de bal. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Agudelo speelt de bal door. Guayacán is nu in balbezit. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel. Barrientos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pote fc - Charruas f c 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pote fc 58%, Charruas f c 42%.
pote fc - Charruas f c 2:0

61e minuut.
Alcalá probeert naar een medespeler te passen. Arenas rent richting de bal. Oyola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oyola krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo met een sublieme pass. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mora is nu in balbezit. Alcalá verovert de bal door een tackle van achteren. Alcalá speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pote fc 58%, Charruas f c 42%.
pote fc - Charruas f c 2:0