Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:22
  • Competitiewedstrijd: Primera C.09
  • Stadion: Vacca Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4000
Vacca Skorpión FC
ASCENSO Tactiek Carpe Diem
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Castrillón geeft een lange en hoge pass. Domber bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pineda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pineda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Domber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Domber kan niet meer verder spelen. Cifuentes komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Doucet speelt de bal door. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou speelt de bal door. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Voinescu met een sublieme pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita passt de bal met de wreef. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grzonkowski speelt de bal door. Brezovar rent richting de bal. Pita begaat een overtreding. Pita krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabou is nu in balbezit. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schramm komt bij de bal en schiet. Mátiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - Skorpión FC 1:0

43e minuut.
Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos passt de bal met de wreef. Bakšinskas probeert naar een medespeler te passen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft een hoge lob. Barberà bokst de bal weg. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vacca - Skorpión FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 42%, Skorpión FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacca - Skorpión FC 1:1

46e minuut.
Herreño komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Puerta geeft een lange en hoge pass. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzonkowski. Grzonkowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Schelotto rent richting de bal. Schelotto geeft een lange en hoge pass. Sabou is nu in balbezit. Sabou schiet op doel. Mátiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - Skorpión FC 2:1

56e minuut.
Lagos geeft een hoge lob. Doucet kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabou de bal. Sabou schiet op doel. Mátiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - Skorpión FC 3:1

60e minuut.
Puerta met een sublieme pass. Zearra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zearra geeft een hoge lob. Herreño rent richting de bal. Herreño draait met de bal, schiet en ... Mátiz bokst de bal weg.

62e minuut.
Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakšinskas is nu in balbezit. Cifuentes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakšinskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puerta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Barberà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski geeft een hoge lob. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Barberà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - Skorpión FC 3:2

77e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta speelt de bal door. Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vacca - Skorpión FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 41%, Skorpión FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacca - Skorpión FC 3:3