Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 7 de agosto
442 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Albarracín met een sublieme pass. Michalos is nu in balbezit. Michalos probeert naar een medespeler te passen. Rosero Coral is nu in balbezit. Rosero Coral draait met de bal, schiet en ... Hrubesch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Rocha rent richting de bal. Padilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padilla krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha speelt de bal door. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Preciado speelt de bal door. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander passt de bal zonder na te denken. Barańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Preciado passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal in één keer door. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Barańczyk is nu in balbezit. Burbano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barańczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barańczyk kan niet meer verder spelen. Vallejo komt het veld opgelopen. Preciado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - 7 de agosto 0:1

42e minuut.
Montaño speelt de bal door. Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszka krijgt een gele kaart. Rosero Coral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michalos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Hrubesch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - 7 de agosto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 67%, 7 de agosto 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - 7 de agosto 1:1

48e minuut.
Rocha met de inworp. Preciado met een sublieme pass. Asprilla rent richting de bal. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo schiet op doel. Polanía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Ryszka is nu in balbezit. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka schiet op doel. Polanía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Garavito komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Santander passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Burbano de bal onder controle te krijgen. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - 7 de agosto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 55%, 7 de agosto 45%.
DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA - 7 de agosto 1:2