Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cartagena F.C. Fenix Dorado Fc
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Chía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durden onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Durden is nu in balbezit. Estrada begaat een overtreding. Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cartagena F.C. 44%, Fenix Dorado Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cartagena F.C. - Fenix Dorado Fc 0:0

49e minuut.
Chitiva geeft een lange en hoge pass. Mera rent richting de bal. Mera probeert naar een medespeler te passen. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel. Manjarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cabra met een snelle inworp. Palacio is nu in balbezit. Chitiva maakt een afschuwelijke overtreding. Chitiva krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva met een sublieme pass. Varón met een sublieme pass. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Vallejo rent richting de bal. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cartagena F.C. - Fenix Dorado Fc 0:1

69e minuut.
Klungelig pakt Palacio de bal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento met een sublieme pass. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chía trapt de bal weg. Palacio kopt de bal weg. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vanegas de bal onder controle te krijgen. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ... Manjarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cartagena F.C. 65%, Fenix Dorado Fc 35%.
Cartagena F.C. - Fenix Dorado Fc 0:1