Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bichots FC Atlético Floridablanca
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona geeft een hoge lob. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lancheros de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sanabria met een snelle inworp. Ballén rent richting de bal. Verano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballén raakt geblesseerd tijdens het duel. Ballén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galeano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Atlético Floridablanca 1:0

19e minuut.
Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurado zijn tegenspeler op de grond. Barrantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mesa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Polanía de bal. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barahona passt de bal met de wreef. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft de bal voor. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galeano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 38%, Atlético Floridablanca 62%.
Bichots FC - Atlético Floridablanca 1:0

51e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft een hoge lob. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bichots FC - Atlético Floridablanca 2:0

59e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Villamil is nu in balbezit. Villamil speelt de bal door. Maya is nu in balbezit. Maya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal met de wreef. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Amortegui is nu in balbezit. Amortegui geeft een hoge lob. Jurado kopt de bal weg. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jurado met een snelle inworp. Núñez rent richting de bal. Mesa met een sublieme pass. Barahona is nu in balbezit. Barahona geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bichots FC 49%, Atlético Floridablanca 51%.
Bichots FC - Atlético Floridablanca 2:0