Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 de agosto Skorpión FC
451 Tactiek Carpe Diem
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 47.1
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Brezovar kopt de bal weg. Puerta heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka is nu in balbezit. Adamčák is nu in balbezit. Adamčák draait met de bal, schiet en ... Mátiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delgado is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Senderos kopt de bal weg. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal in één keer door. Sajna rent richting de bal. Sajna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ryszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brezovar rent richting de bal. Brezovar speelt de bal door. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos geeft een lange en hoge pass. Kabała heeft problemen om de bal te vangen. Sajna rent richting de bal. Sajna draait met de bal, schiet en ... Hrubesch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Brezovar onderschept slim de pass. Brezovar met een sublieme pass. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:1

21e minuut.
Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal zonder na te denken. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:2

28e minuut.
Puerta speelt de bal door. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal met de wreef. Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brezovar kopt de bal weg. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna met een sublieme pass. Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšinskas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:3

39e minuut.
Bakšinskas passt de bal met de wreef. Daar is Brezovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezovar probeert naar een medespeler te passen. Sajna is nu in balbezit. Sajna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:4

40e minuut.
Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan is nu in balbezit. Brezovar onderschept slim de pass. Sajna rent richting de bal. Sajna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 72%, Skorpión FC 28%.
7 de agosto - Skorpión FC 0:5

54e minuut.
Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar met een sublieme pass. Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta speelt de bal door. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Hrubesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:6

57e minuut.
Adamčák speelt de bal door. Ryszka rent richting de bal. Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Brezovar met een snelle inworp. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna schiet op doel. Mkchyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Puerta met een sublieme pass. Brezovar met een sublieme pass. Kabała is nu in balbezit. Brezovar rent richting de bal. Brezovar schiet op doel. Hrubesch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Brezovar geeft de bal voor. Puerta speelt de bal door. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Hrubesch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Skorpión FC 0:7

90e minuut.
Kabała rent richting de bal. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar passt de bal zonder na te denken. Daar is Bakšinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakšinskas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 63%, Skorpión FC 37%.
7 de agosto - Skorpión FC 0:7