Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA
Carpe Diem Tactiek 442
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 29.5
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Polanía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 1:0

4e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal in één keer door. Daar is Sajna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajna schiet op doel. Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 2:0

11e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Puerta met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burbano probeert de bal met de borst te controleren. Burbano passt de bal zonder na te denken. Castrillón heeft problemen om de bal te vangen. Sajna rent richting de bal. Sajna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 3:0

18e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bakšinskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarmiento. Bakšinskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puerta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polanía trapt de bal weg van het doel. Puerta kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 4:0

34e minuut.
Asprilla is nu in balbezit. Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Polanía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Sarmiento de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Polanía bokst de bal weg. Burbano heeft problemen om de bal te vangen. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 5:0

38e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 6:0

43e minuut.
Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón speelt de bal door. Sajna rent richting de bal. Sajna heeft problemen om de bal te vangen. Sajna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 26%, DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 74%.
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 7:0

46e minuut.
Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla passt de bal met de wreef. Bakšinskas speelt de bal door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Puerta speelt de bal door. Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Sajna is nu in balbezit. Sajna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bakšinskas rent richting de bal. Bakšinskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 8:0

54e minuut.
Puerta probeert de bal met de borst te controleren. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Sajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajna haalt uit met een fantastische trap. Polanía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 9:0

58e minuut.
Lagos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sajna rent richting de bal. Sajna passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lagos passt de bal met de wreef. Franco speelt de bal door. Burbano rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Polanía bokst de bal weg.

61e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Polanía probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Bakšinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšinskas speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Burbano kopt de bal weg. Castrillón heeft problemen om de bal te vangen. Castrillón passt de bal met de wreef. Sajna is nu in balbezit. Sajna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 10:0

65e minuut.
Michalos met een sublieme pass. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Montaño kopt de bal weg. Sajna met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Polanía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 11:0

72e minuut.
Lagos speelt de bal door. Sajna is nu in balbezit. Sajna passt de bal in één keer door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta passt de bal zonder na te denken. Sajna rent richting de bal. Sajna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Sajna verovert de bal door een tackle van achteren. Sajna passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 12:0

78e minuut.
Sarmiento met een sublieme pass. Rosero Coral rent richting de bal. Rosero Coral passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Sajna kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Polanía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Franco de bal. Sajna rent richting de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bakšinskas passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Sajna is nu in balbezit. Sajna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 17%, DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 83%.
Skorpión FC - DEPORTIVO INDEPENDIENTE BCABJA 13:0